Chcesz znać menu diety optymalnej na cały tydzień? Proszę bardzo! Zobacz, co Cię czeka pysznego w nadchodzących dniach, a może masz ochotę do nas dołączyć? Zapraszamy! 

PONIEDZIAŁEK
Śniadanie I – 07:00: Owsianka z konfiturą z jesiennych owoców
Śniadanie II – 10:00: 🍵 Bulion drobiowy z czarnym ryżem
Obiad – 13:00: 🍵 Kaszotto z pesto z zielonego groszku, pieczeń drobiowa i duszona papryka
Podwieczorek – 16:00: Koktajl z porzeczki, banana, melona, malin i chia
Kolacja – 19:00: Makaron pełnoziarnisty z sosem pomodoro i fetą

WTOREK
Śniadanie I – 07:00: Siemianka z bananem, kiwi i jagodami goi
Śniadanie II – 10:00: 🍵 Staropolska kremowa zupa cebulowo-ziemniaczana z ziołami z chipsem
Obiad – 13:00: 🍵 Drobiowe eskalopki w sosie musztardowym z białą kaszą gryczaną, surówka
Podwieczorek – 16:00: Śliwki węgierki zapiekane pod migdałową kruszonką
Kolacja – 19:00: Rukola z pieczonym burakiem, rzodkiewką, ogórkiem chilli z ziołową fetą i orzechami

ŚRODA
Śniadanie I – 07:00: Fritatta orkiszowa z fit pastą selerowo-jajeczną na sałacie rzymskiej z papryką
Śniadanie II – 10:00: Smothie egzotyczne z ananasem, bananem, mango , limonką i chia
Obiad – 13:00: 🍵 Orientalna wołowina z warzywami i makaronem ryżowym
Podwieczorek – 16:00: Lekki budyń waniliowy z błonnikiem witalnym i musem malinowym
Kolacja – 19:00: 🍵 Leczo warzywne z papryką, cukinią, cebulą, pieczarkami, pastą pomidorowa

CZWARTEK
Śniadanie I – 07:00: Sałatka jarzynowa z plasterkami wędzonego fileta, domowa bagietka orkiszowe
Śniadanie II – 10:00: 🍵 Rozgrzewająca kwaśnica w wersji detox z marchewką i topinamburem
Obiad – 13:00: 🍵 Paluszki z mielonego indyka z warzywami, puree z pasternaka, surówka z
marchwi z chrzanem
Podwieczorek – 16:00: Delikatna pianka cytrynowo-jogurtowa z sosem jagodowym
Kolacja – 19:00: Brokuły z mini marchewką, pomidorkami cherry, ogórkiem, cebulą,, kukurydzą i mini
mozzarellą

PIĄTEK
Śniadanie I – 07:00: Omletowe muffinki z papryką, jarmużem, porem podane na mixie sałat z cykorią
Śniadanie II – 10:00: 🍵 Krem pomidorowy z kokardkami z durum z pełnego ziarna
Obiad – 13:00: 🍵 Burgery z dorsza podane z duszoną kalarepką i kluseczkami szpinakowymi
Podwieczorek – 16:00: Deser Rafaello z serka twarogowego z kokosem i płatkami migdałów
Kolacja – 19:00: Fit krokiety faszerowane pieczarkami, zapiekane z mozzarellą, sos a’la ketchup

*posiłki przeznaczone do spożywania na ciepło można podgrzewać zamknięte hermetycznie w mikrofali 🍵 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.