Już od soboty, 3 lutego, zapraszamy do skosztowania nowych propozycji w menu! Nasi wyjątkowi Kucharze zaskoczą Was finezją smaku i niesamowitymi połączeniami! Przeniesiemy się na chwilę do Azji, Francji, Włoch czy Ameryki. Jeśli więc macie ochotę na wakacje, a do urlopu daleko, wyruszcie z nami w niesamowitą, pełną kulinarnych doznań podróż! 

Dla zwolenników tradycyjnych rozwiązań – takie też dla Was przygotujemy. W sobotę i niedzielę serwujemy tradycyjny rosół z makaronem, który co prawda nie przeniesie nas do egzotycznych krajów, ale z pewnością przywoła beztroskie wspomnienia dzieciństwa. Do tego pyszny, aromatyczny krem z pomidorów – przygotowany „po naszemu”, czyli z mocną dawką wyśmienitej, pobudzającej kubki smakowe bazylii.

Dla mięsożerców będzie także genialnie przygotowany kurczak, udka z gęsi, rostbef czy żeberka.

Ale to nie wszystko! Jeśli chcecie poznać całą gamę naszych nowych smaków – zapraszamy do A’petite!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.